Camera’s

Camera’s

Wanneer u camera’s hebt geplaatst voor de beveiliging van uw pand of terrein, is het natuurlijk vervelend als zich een storing voordoet. Bij Dylan’s Elektra Service is de nodige ervaring aanwezig om de camerastoring te verhelpen of een onderhoudsbeurt te geven.

Als allround elektricien bieden wij een uitstekende service waar u op kan vertrouwen. Wij gebruiken kwalitatieve onderdelen om uw camera’s (weer) uitstekend te laten werken. Neem voor meer informatie en advies snel contact op.

Werken uw camera’s niet meer naar behoren? Dan kunt makkelijk Dylan’s Elektra Service inschakelen en we zijn snel ter plaatsen. Het kan zijn dat uw camera’s niet meer goed werken door achterstallig onderhoud of een onderdeel is kapot of verouderd.

Vertonen uw camera’s problemen? Dan is het goed om ze te laten controleren door de ervaren elektricien van Dylan’s Elektra Service. Het probleem is dan zo opgelost waarna uw pand of terrein weer goed beveiligd is. Meer informatie leest u hier.

Bel ons gerust voor vragen of advies. We helpen u graag!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Camera aansluiten

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Neem meteen contact op

Problemen met uw (beveiliging)camera’s? Neem contact op met Dylan’s Elektra Service. Bij ons bent u verzekerd van eerlijkheid en goede, professionele service. Wij zijn 24/7 beschikbaar en komen direct ter plaatse bij een elektrische storing. Bel of mail voor een afspraak of een vraag over uw (beveiliging)camera’s. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U kunt ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

camera beveiligingscamera storing

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.