Onderhoud

Onderhoud van elektra

Wanneer is onderhoud van elektra nodig? Overal zijn elektrische installatie geïnstalleerd. Om te zorgen dat ze installaties goed blijven functioneren is het verstandig het te onderhouden.

Verouderde woning

Vooral bij verouderde woningen is het aan te raden om een expert te laten kijken naar de elektra. Na verloop van tijd kunnen er gebreken laten vertonen en dit kan zorgen voor storingen of gevaarlijke situaties.

Dylan’s Elektra Service onderhoudt graag uw elektra! Voor uw woning maar ook voor uw bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud elektra

Een professional voor meterkast onderhoud!

Vanaf 1976 is het in elk huishouden in Nederland verplicht om een aardlekschakelaar in de meterkast te hebben. In veel oude huizen is dit nog niet het geval. Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de stroom wordt uitgeschakeld als er kortsluiting is, zodat uw apparaten niet doorbranden. Weet u niet zeker of uw meterkast een aardlekschakelaar heeft?

Schakel Dylan’s Elektra Service in! Het is gevaarlijk om hierin zelf te gaan sleutelen als u geen elektricien bent. Neem contact met ons op, dan helpen we met onze expertise om uw meterkast brandveilig te maken!

Een storing in uw meterkast moet zo snel mogelijk verholpen worden. Zeker als u in een grote organisatie werkt waar niet alles zomaar stil kan komen te liggen. Wij helpen u altijd direct om een storing op te lossen.

Hoe lang dit duurt hangt af van de leeftijd van uw meterkast. Het is ook altijd wijs even bij de buren te controleren, want als zij ook geen stroom hebben, ligt het waarschijnlijk aan het algemene stroombeheer.

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

onderhoud

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.