Meterkasten

Problemen met uw meterkast

Zoekt u een bedrijf voor meterkast onderhoud? Wilt u uw meterkast laten vervangen of deze een jaarlijkse controlebeurt geven? Dan bent u aan het juiste adres bij Dylan’s Elektra Service.

Als allround elektricien met jaren aan ervaring lossen wij al uw problemen aan uw meterkast op. Zorg voor kwaliteit en veiligheid van uw meterkast vindt u bij Dylan’s Elektra Service. Neem snel contact op voor professioneel advies.

Wilt u uw meterkast vervangen? Dylan’s Elektra Service helpt u graag met het vervangen van uw meterkast. Het kan zijn dat er vaak kortsluiting ontstaat of dat de stoppen doorslaan; dan is uw meterkast toe aan vervanging.

Het is een eenmalige investering waarmee u veel schade aan uw apparatuur voorkomt. Twijfelt u over het vervangen van uw meterkast? Neem dan gerust contact met ons op voor advies. Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Meterkast onderhoud

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Een professional voor meterkast onderhoud!

Vanaf 1976 is het in elk huishouden in Nederland verplicht om een aardlekschakelaar in de meterkast te hebben. In veel oude huizen is dit nog niet het geval. Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de stroom wordt uitgeschakeld als er kortsluiting is, zodat uw apparaten niet doorbranden. Weet u niet zeker of uw meterkast een aardlekschakelaar heeft?

Schakel Dylan’s Elektra Service in! Het is gevaarlijk om hierin zelf te gaan sleutelen als u geen elektricien bent. Neem contact met ons op, dan helpen we met onze expertise om uw meterkast brandveilig te maken!

Een storing in uw meterkast moet zo snel mogelijk verholpen worden. Zeker als u in een grote organisatie werkt waar niet alles zomaar stil kan komen te liggen. Wij helpen u altijd direct om een storing op te lossen.

Hoe lang dit duurt hangt af van de leeftijd van uw meterkast. Het is ook altijd wijs even bij de buren te controleren, want als zij ook geen stroom hebben, ligt het waarschijnlijk aan het algemene stroombeheer.

Neem meteen contact op

Problemen met uw meterkast? Neem contact op met Dylan’s Elektra Service. Bij ons bent u verzekerd van eerlijkheid en goede, professionele service. Wij zijn 24/7 beschikbaar en komen direct ter plaatse bij een elektrische storing. Bel of mail voor een afspraak of een vraag over uw meterkast. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U kunt ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

Meterkast storing

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.