Data en telefonie

Goede bereikbaarheid dankzij Dylan’s Elektra Service

Bent u op zoek naar iemand die uw data en telefonie netwerk goed aan kan leggen of kan herstellen? Wij van Dylan’s Elektra Service helpen u er graag mee! Met een goede verbinding bent u altijd bereikbaar en voert u uw online werkzaamheden zonder problemen uit.

Ook privé is het natuurlijk handig en praktisch als alles goed werkt. Als ondernemer is het al helemaal belangrijk dat uw verbinding in orde is. U wilt dan natuurlijk helemaal zeker weten dat u niet wordt onderbroken door een internetstoring.

Data en telefonie heeft alles te maken met bereikbaarheid via internet en telefoon. Zeker in de huidige tijd is het van groot belang dat klanten u snel en makkelijk kunnen bereiken. Daarnaast wilt u niet dat uw werk stil komt te liggen door een instabiel internet-netwerk.

Dylan’s Elektra Service kan u uitstekend helpen met de aansluiting van een goed netwerk voor zowel data als telefonie. Laat u door ons een data en telefonie netwerk aanleggen, dan weet u zeker dat u altijd goed bereikbaar bent!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Data aansluiten

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Een goed netwerk dat bij u past

Elke situatie is anders en voor elke klus is een andere aanpak nodig. Wij hebben al vele jaren ervaring met het data en telefonie en weten daarom goed waar we op moeten letten in verschillende situaties. Als u bijvoorbeeld op een drukke plek woont in het centrum met veel WiFi-verkeer, weten wij hoe we toch een goed netwerk aan kunnen leggen met een sterke verbinding.

U heeft zelf keuze in netwerk met kabel of zonder kabel. Als u voor een internet met kabel kiest kunnen we dit ook op meerdere plekken in het huis mogelijk maken. Een netwerk met kabel gaat vaak iets sneller dan draadloos netwerk.

Neem direct contact met ons op!

Hulp nodig bij het aanleggen van data en telefonie? Neem contact op met Dylan’s Elektra Service. Wij hebben ruime ervaring en als allround elektriciens is er niks wat wij niet weten over elektriciteit. Bel of mail voor een afspraak of als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U kunt ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.