Nieuwbouw

Nieuwbouw

Heeft u een ervaren elektricien nodig voor de bedrading in uw nieuwbouw?  Dan bent u aan het juiste adres bij Dylan’s Elektra Service. Goede advies en aansluiting van uw elektriciteit!

Als allround elektricien met jaren aan ervaring werken we secuur en leveren we hoogkwaliteit werk op. Voor een nieuwbouw woning is het belangrijk op van tevoren een elektriciteitsplan te hebben. Wij adviseren u graag hierin! Neem gelijk contact op.

Om te zorgen dat in uw nieuwbouw geen gebreken  zijn en  dat de juiste aansluitingen aanwezig zijn, is de elektricien van Dylan’s Elektra Service vanaf het begin betrokken.

We werken bovendien altijd met de beste onderdelen en kwaliteitsmaterialen. Zo zorgen we er voor dat het werk een soepel proces wordt met een top eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Elektricien nieuwbouw

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Neem meteen contact op

Elektricien nodig voor uw nieuwbouw? Neem contact op met Dylan’s Elektra Service. Bij ons bent u verzekerd van eerlijkheid en goede, professionele service. Wij zijn 24/7 beschikbaar en komen direct ter plaatse. Bel of mail voor een afspraak of als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U kunt ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

nieuwbouw elektricien bedrading

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.