Beveiliging

Ervaren elektricien beveiliging

Bij het beveiligen van uw huis wilt u zeker zijn dat alles goed werkt en aangesloten is. Dylan’s Elektra Service levert het monteren van beveiligingsapparatuur zoals camera’s en intercoms. Ook kunnen we helpen bij het adviseren van geschikte plekken waar een inbraakalarm of bewegingssensoren moeten worden geplaatst.

Wilt u uw huis goed beveiligt zien, schakel dan snel een elektricien in van Dylan’s Elektra Service. Wij hebben jaren lang ervaring en weten wat we doen. Neem snel contact op!

Inbraak komt helaas vaak voor. Het is daarom slim om te investeren in beveiliging. Ook voor het plaatsen van rookmelders kunt u bij ons terecht. Bij het plaatsen kijken we altijd naar het meeste geschikte plek. Lees hier verder.

Bovendien kunt u ons contacten voor het repareren van beveiligingsapparatuur. Het is slim om een keer in de zoveel tijd uw beveiligingsinstallatie voor onderhoud te laten nakijken. Met een geruste geest en veilig gevoel slapen? Neem dan contact op met Dylan’s Elektra Service. We adviseren u graag!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Meterkast onderhoud

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Neem meteen contact op

Problemen met uw beveiliging? Neem contact op met Dylan’s Elektra Service. Bij ons bent u verzekerd van eerlijkheid en goede, professionele service. Wij zijn 24/7 beschikbaar en komen direct ter plaatse bij een elektrische storing. Bel of mail voor een afspraak of als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U kunt ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

beveiliging

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.