Beveiliging, Camera’s en intercom

Veilig wonen in uw huis met een alarm of camera

Dylan’s Elektra Service levert diensten op het gebied van beveiliging, camera’s en intercom. U wilt natuurlijk veilig wonen in uw huis.

Dit doet u onder andere door het plaatsen van een inbraakalarm of bewegingssensoren. Een inbreker krijgt op deze manier minder kans om uw huis binnen te komen.

Daarnaast raden wij het aan om op genoeg plekken rookmelders te plaatsen voor de veiligheid in je huis. Dan wordt u meteen gewaarschuwd bij rookvorming of brand.

Wij leveren en monteren apparatuur voor beveiliging, camera’s en intercom. Schakel de hulp in van Dylan’s Elektra Service, zodat u weet zeker dat u veilig kunt woont!

Waarom kiezen voor Dylan’s Elektra Service?

Heeft u problemen met beveiliging, camera’s en intercom in huis of in uw bedrijf? Of wil u op één van deze onderdelen iets laten aanleggen? Schakel snel onze hulp in! U kunt rekenen op goede kwaliteit en professionaliteit. Wij hebben veel jaren ervaring en weten wat we doen. Zorg dat u veilig bent in uw woning of bedrijfspand. Wij regelen alles voor u op het gebied van beveiliging, camera’s en intercom. Kies voor Dylan’s Elektra Service om de volgende redenen:

Meterkast onderhoud

Bij Dylan’s Elektra Service krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime ervaring
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Allround elektriciens
  • Direct ter plaatse
  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Veilig wonen met onze diensten

Helaas komt inbraak nog steeds veel voor. Het is daarom zeker geen overbodige investering om te investeren in beveiliging, camera’s en intercom. U wilt natuurlijk lekker kunnen slapen in een veilig huis. Goede rookmelders kunnen hierbij niet ontbreken. Wij plaatsen rookmelders met professionaliteit en expertise zodat u veilig woont en ’s nachts gerust slaapt.

Camera’s werken niet alleen preventief bij inbraak. Ze helpen ook de verdachte persoon identificeren, zodat u daarmee helpt met het opsporen van de persoon in kwestie. Deze beelden worden namelijk gebruikt als bewijsmateriaal.

Camera’s zijn geschikt voor uw woning, maar kunnen ook gebruikt worden voor grotere panden en bedrijven. Met camera’s houdt u dus uw huis en uw eventuele bedrijfspand veilig.

Beveiligingscamera’s, deurbellen en intercom

Op het gebied van beveiliging, camera’s en intercom kunnen we al uw apparatuur plaatsen en onderhouden. Zo repareren wij met alle plezier uw camera’s of anders beveiligingsapparatuur, zoals rookmelders, alarmen en bewegingssensoren. Daarnaast installeren wij ook digitale deurbellen of slimme deurbellen.

Deze deurbellen kunt u koppelen aan uw telefoon, zodat u het meteen weet als er iemand voor de deur staat. Uw visite of uw klant staat op deze manier nooit langer te wachten dan nodig is. Neem contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over apparatuur rondom beveiliging, camera’s en intercom.

Beveiligingsapparatuur aansluiten

Neem direct contact op

Wilt u hulp voor het plaatsen van beveiliging, camera’s en/of intercom? Neem contact op met Dylan’sElectra Service. Bel of mail voor een afspraak of als u vragen heeft. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-36392204. U mag ook mailen naar

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec.

Onderhoud

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec.

Verlichting

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec.

Beveiliging

Nam pretium turpis et arcu. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec.