Elektricien Amsterdam

Allround elektricien in Amsterdam? Dylan’s Elektra Service

Bent u op zoek naar een elektricien in Amsterdam? Dylan’s Elektra Service helpt u graag! U kunt bij ons terecht voor het aanleggen, herstellen en vernieuwen van onder andere elektriciteit. Denk hierbij aan het plaatsen en vervangen van stopcontacten, het plaatsen van verlichting of het aanleggen van data en telefonie.

Ook zijn wij experts in het aanleggen en onderhouden van beveiliging, camera’s en intercoms. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf brandveilig is door de juiste aansluiting van elektra en door het plaatsen van rookmelders. Schakel hiervoor de elektricien in Amsterdam van Dylan’s Elektra Service in!

Wat biedt Dylan’s Elektra Service?

Zoekt u een allround elektricien in Amsterdam met veel ervaring? Of de klus nu groot of klein is, met onze ervaring sporen wij snel op wat er nodig is en helpen wij u met de aanleg van elektriciteit. Voor welke diensten schakelt u Dylan’s Elektra Service in?

Allround elektricien in Amsterdam

  • Elektra aansluiten
  • Elektra vernieuwen
  • Storingen oplossen
  • Onderhoud elektra
  • Meterkasten onderhoud
  • Verlichting aansluiten
  • Aansluiten van data en telefonie
  • Beveiligingsapparatuur aansluiten
  • Het plaatsen van digitale intercom

Opzoek naar een ervaren elektricien?

Wij helpen u graag en geven altijd vrijblijvend advies.

Vele jaren ervaring in elektra

Dylan’s Elektra Service heeft vele jaren ervaring in het aanleggen en vervangen van elektriciteit. Hiermee zijn wij echte ervaringsdeskundigen. Wij zijn professioneel in ons werk en adviseren u altijd eerlijk over wat u in uw huis of kantoor nodig heeft op het gebied van elektra.

Daarnaast staan we ook nog eens voor u klaar in het weekend of op feestdagen. Onze service voor u staat voorop. Ook in een noodsituatie kunt u ons altijd bellen. Dan lossen wij uw storing in Amsterdam meteen op. We zijn 24/7 bereikbaar. Heeft u een elektricien nodig in Amsterdam? Bel ons dan direct en schakel Dylan’s Elektra Service in.

Neem meteen contact op met Dylan’s Elektra Service

Bent u op zoek naar een elektricien in Amsterdam? Neem contact met ons op voor een afspraak of stel uw vragen en wij zullen u een advies geven. Wij zijn via onze telefoon te bereiken via 06-36392204. U kunt ons ook mailen naar dylan@elkektra-service.info.

Elektricien in Amsterdam

Dylan’s Elektra Service

Wellicht ook relevant voor u

Storingen

Heeft u een storing? Schakel direct een expert in! Wij helpen u graag met ons vrijblijvend advies of onze expertises.

Onderhoud

Onderhoud, storing analyse of modificatie nodig van apparatuur, installaties of systemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Verlichting

Wilt u uw huidige verlichting verduurzamen of verbeteren? Of heeft u meer lichtpunten nodig? Dylan’s Elektra Service helpt.

Beveiliging

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van inbraaksystemen en bewegingssensoren.